top of page
Caută

Tu ce ai schimba la tine? Iti este frica de schimbare?

Am revenit cu detalii despre cursul de instructor de yoga si ce a urmat dupa ⬇


Cursul de instructor de yoga a fost pentru mine mai mult decat un training, a fost momentul in care am inceput sa descopar diverse lucruri in mine. Sa descopar ca imi place sa am grija de oameni si sa ii ajut.


Marianne Wells a fost persoana care mi-a deschis calea spre yoga adevarata, yoga in care nu conteaza asa de mult asanele (pozitiile), dar conteaza sa ii aduci pe cursanti in lumea yoga, o lume de acceptare, traire in prezent si implicare.

Au fost 3 saptamani intense pentru mine, cu studiu foarte mult si incursiune in lumea yoga.


Primele mele ore de yoga 🧘


Am terminat cursul in martie, dar mi-a luat ceva timp pana sa ma simt pregatita sa incep. De ce?

Nu avem incredere ca pot sa predau yoga, era frica, anxietate si am tot amanat.

Pana cand prietena mea @ana_ciobanu_maison_de_beaute m-a convins sa tin prima mea ora de yoga cu ea, de ziua ei. Era luna august si pana la urma am acceptaT. M-am pregatit ore intregi pentru prima mea ora de yoga predata. Dar a meritat!

Ana m-a sprijinit sa tin ore de yoga la ea la salon si asa am inceput sa predau primele mele ore de yoga.

Am schimbat dupa cateva luni locatia si cu ajutorul @alexandra.dumitru.180, care la vremea respectiva avea salonul pe Nicolae Balcescu, am continuat sa predau yoga.

Ma pregateam mult pentru fiecare ora predata, dar merita orice efort. Fiecare persoana care incerca pentru prima data yoga simtea stare de bine, usurare si conexiune cu sine la final.


In octombrie 2015 a venit si momentul sa deschidem studioul de yoga @keepgiving_yoga. A venit momentul sa avem locul nostru de practicat yoga si acest loc ne aduce inca multa bucurie dupa 7 ani de activitate.


Dar noi nu am fi putut sa fim ceea ce suntem astazi fara instructorii care predau sau au predat yoga la noi in studio, fara pesoanele care ne-au trecut pragul si inca ne trec pragul in fiecare zi. Pentru asta Va Multumim!


E greu sa schimbi ceva in viata ta?

Frica de schimbare e bine cunoascuta de noi toti, dar schimbarea ne face prezenti, constienti si cu siguranta multumiti de noi insine.68 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

The Chakras 

Comments


bottom of page