top of page
Caută

Curs de meditatie online

Actualizată în: 6 apr. 2022

In curand vom publica pe site un curs de meditatie, care sa vin in sprijinul celor care isi doresc sa mediteze acasa.


Meditatia nu inseamna sa iti opresti gandurile, meditatia inseamna sa incepi sa te cunosti pe tina asa cum esti tu, departe de agitatia lumii.


Cunosti beneficiile meditatiei?


Meditația înseamnă să-ți transformi mintea astfel încât să poți să trăiești cât mai bine posibil. Scopul acestei practici nu este să te transforme într-o nouă persoană, ci să te învețe să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă și să te înțelegi mai bine atât pe tine, cât și pe cei din jur. De asemenea, scopul meditației este să te ajute să trăiești în prezent și să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le faci fără ca mintea ta să ”plece” în altă parte.


Cum meditam:


Ca să poți medita trebuie să înveți cum să faci acest lucru. Începe cu sesiuni scurte de câteva minute, iar treptat o să poți să ajungi la câte 15 – 20 de minute de meditație neîntreruptă. Dacă ești la început trebuie să stai într-o poziție confortabilă, de preferat pe un scaun cu spătar. Stai drept, dar confortabil, și cu tălpile lipite de podea. Concentrează-te asupra respirației tale. Începe cu inhalări lungi, iar treptat întoarce-te la respirația normală. Fii atent la corpul tău în timp ce respiri și încearcă să te focusezi asupra acestui lucru. Închide ochii și continuă să te concentrezi asupra respirației tale și asupra corpului tău. Ai să vezi că destul de repede mintea ta o să plece în altă parte, însă asta nu e o problemă. Ești abia la început. Treptat o să înveți să te concentrezi doar asupra corpului, respirației și minții tale, făcând abstracție de zgomotele din jur.



Cu siguranta prin acest curs de meditatie online vei incepe sa iubesti sa meditezi. Te vei simti in siguranta cu tine si vei descoperi cine esti si ceea ce vrei de la tine.


Tipuri de meditatie pe care le vei gasi aici:

  1. Meditatie pentru depasirea stresului

  2. Meditatie pentru un nou inceput

  3. Meditatie pentru a cultiva compasiunea

  4. Meditatie pentru chakra inimii

  5. Meditatie pentru motivatie

  6. Meditatie pentru a fi prezent

  7. Meditatie pentru iubire si bunatate

  8. Meditatie microcosmica

  9. Meditatie pentru a putea ierta

  10. Meditatie pentru prosperitate

  11. Meditatie pentru relaxare


26 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page