top of page
Caută

Cum am inceput eu sa practic yoga si cum am ajuns instructor de yoga ⬇



Inainte de a incepe sa iti spun povestea mea am o intrebare pentru tine 👇

Care a fost momentul in care te-ai decis sa faci o schimbare majora in viata ta?Ce te-a determinat? Sau ti-ai dori sa ai curajul sa iti schimbi cariera acum?


Pentru mine a fost ziua in care am descoperit YOGA ❤️


Acum 9 ani am facut prima data cunostinta cu yoga. Am mai auzit despre yoga, dar nu am avut niciodata ocazia sa practic.


Eram in Spania, insarcinata cu Odin, primul meu baiatel si am cautat activitati pentru persoane insarcinate (imi era frica la momentul respectiv sa practic ceva care nu era pentru gravide din frica de a nu strivi copilul😂). Am ajuns intr-un loc special pentru femei insarcinate, cu yoga prenatal, cu workshop-uri despre ce sa faci cu copilul dupa ce se naste si cu multe produse de bebelusi.


Mi-a placut enorm! Tin minte si acum cu cat de multa dorinta mergeam la fiecare ora si dupa ce ieseam de acolo eram alt om. Zambeam mai mult, ma simteam mai bine si chiar mai usoara.


Am locuit in Spania, Marbella, pentru 2 luni si in aceste doua luni am ajuns sa iubesc yoga.


Intr-o zi am ajuns acasa dupa ora de yoga si i-am spus sotului meu ca vreau sa fiu instructor de yoga. Asa am simtit atunci. Cred ca chakra intuitiei era deblocata atunci si mi-a fost usor sa imi dau seama ce aveam nevoie la momentul respectiv.


Eu terminasem facultatea de finante banci, eram expert contabil, avem impreuna cu sora mea o agentie de publicitate. Am renuntat la toate acestea pentru ca stiam ca nu voi avea timp dupa ce se naste copilul si era momentul oportun pentru o schimbare.


Spre surprinderea mea am avut parte de sustinere totala din partea sotului meu, chiar mi-a spus ca este o idee foarte buna.


Ce a urmat dupa ce in mintea mea am pus aceasta samanta?

Am inceput sa citesc carti despre yoga. Atat putea sa fac la momentul respectiv fiind inca insarcinata si revenind in Sibiu.


Urma sa nasc si apoi sa ma decid cand si unde voi incepe cursul 200 de ore de instructor de yoga.


Voi reveni in curand cu detalii despre cursul de yoga si primele mele ore de yoga predate in Sibiu.


Love and Light to you all 💗

67 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page