top of page

mar., 26 dec.

|

Sibiu

Yoga at the Palace (108 Sun Salutations)

Un eveniment pe care cu siguranță ți-l vei aminti toată viața. Practica 108 saluturi ale soarelui cu noi, echipa KeepGiving Yoga la Muzeul Brukenthal.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Yoga at the Palace (108 Sun Salutations)
Yoga at the Palace (108 Sun Salutations)

Ora și locul

26 dec. 2023, 10:00 – 13:00

Sibiu, Piața Mare 4 - 5, Sibiu 550163, România

Oaspeți

Despre eveniment

Yoga at the Palace 

108 Sun Salutations at the Palace

Anul acesta avem un eveniment inedit pentru tine: 108 Sun Salutations la Muzeul Brukenthal!

Echipa KeepGiving Yoga, formata din Andreea Miron, Madalina Jida, Teodora Radiciu, te asteapta marți, 26 decembrie, la Muzeul Brukenthal, la o sesiune de yoga: 108 Saluturi ale Soarelui. 

Vor fi alaturi de noi si prietenii nostri de la Loop Yoga. Vei putea practica 108 saluturi ale soarelui pe una dintre saltelele puse la dispozitie de ei.

De ce 108 Saluturi ale Soarelui:

Practicarea a 108 Saluturi ale Soarelui la final de an este o tradiție în yoga care are mai multe semnificații și beneficii:

 1. Semnificație Spirituală și Simbolică: Numărul 108 este considerat sacru în multe tradiții. În yoga și hinduism, există 108 Upanishade (texte filozofice), 108 locuri sacre pentru Shiva (unul dintre zeii principali), și 108 puncte de energie în corp. De asemenea, în astronomie, distanța dintre Pământ și Soare este aproximativ 108 ori diametrul Soarelui.
 2. Purificare și Transformare: Prin repetarea acestei secvențe, se crede că se purifică mintea și corpul. Este o modalitate de a elibera energia veche și de a întâmpina noua energie, un simbol al încheierii unui ciclu și începutul altuia.
 3. Concentrare și Meditație: Realizarea a 108 Saluturi ale Soarelui necesită concentrare și rezistență mentală. Acest proces poate deveni meditativ, ajutând practicantul să rămână prezent și conștient.
 4. Forță și Rezistență Fizică: Este și un exercițiu fizic intens, care ajută la întărirea musculaturii, îmbunătățirea flexibilității și creșterea rezistenței cardiovasculare.
 5. Eliberarea Stresului și a Emoțiilor: Prin mișcare și respirație, se poate elibera stresul acumulat și emoțiile negative, favorizând o stare de bine și relaxare.
 6. Intenție și Rugăciune: Mulți practicanți folosesc această practică pentru a-și seta intenții sau pentru a medita asupra dorințelor pentru noul an.

Este important să se țină cont de nivelul de condiție fizică și de experiența în yoga, deoarece 108 Saluturi ale Soarelui pot fi destul de solicitante. Pentru cei noi în practica yoga sau cu probleme de sănătate, este recomandat să ne trimiteți un mesaj inainte și să se adaptem practica la propriile limite și nevoi.

Evenimentul este GRATUIT.

Vã așteptãm cu mare drag!

Bilete

 • Yoga at the Palace

  Acest bilet îți oferă accesul la evenimentul nostru, Yoga at the Palace. De asemenea vei putea practica pe saltelele oferite de Loop Yoga.

  0,00 RON
  Epuizat

Nu mai sunt bilete la acest eveniment.

Distribuie evenimentul

bottom of page