top of page

sâm., 20 mai

|

Sibiu

Workshop Inversiuni:

Vă așteptam cu bucurie sa oprim timpul in loc, la practica de yoga din inima, in stil ashtanga, cu energie, vigoare si tihna, in acelasi timp. Vom construi împreună cu energia și intențiile voastre, o clasă centrandu-ne pe inversiuni si rasuciri și oferindu-ne șansa să învățăm ceva diferit.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Workshop Inversiuni:
Workshop Inversiuni:

Ora și locul

20 mai 2023, 09:30 – 12:00

Sibiu, Strada Alexandru Dimitrie Xenopol, Sibiu 550159, România

Oaspeți

Despre eveniment

     Vă aștept cu bucurie sa oprim timpul in loc, la practica de yoga din inima, in stil ashtanga, cu energie, vigoare si tihna, in acelasi timp, în găzduirea KeepGiving Yoga Studio, Sibiu. 

     Vom construi împreună cu energia și intențiile voastre, o clasă de ashtanga yoga, nivel începător, centrandu-ne pe inversiuni si rasuciri și oferindu-ne șansa să învățăm ceva diferit printr-o percepție diferită a propriului trup și spirit, precum și a realității ce ne înconjoară. 

     Cu ajutorul asanelor în care inima și zona bazinului sunt pozitionate mai sus decat zona capului, vom lucra pentru stimularea Ajna Chakra, Sahasrara Chakra precum si Manipura Chakra. 

     Ajna Chakra activata sau "ochiul viziunii interioare" ne sustine in drumul spre a obtine calmul mental, putere de concentrare, putere se sinteza mentala, capacitate de memorare ridicata si trezirea constiintei mentale superioare.   

      Saharsara Chakra sau "cele o mie de petale" ne ajuta sa ne limpezim mintea, sa vedem cu claritate cine suntem, sa stim care este locul pe care il ocupam in lume, sa ne concentram cu usurinta si sa cultivam propria cale spre o forma de a fi in conectare cu toti si cu toate, ce nu poate fi separata de orice ne inconjoara.  Astfel, fluxul ridicat de sange spre zona capului din inversiuni ne va pregati pentru meditatie, va calma mintea si acest tip de practica ce include inversiuni va sprijini detoxifierea, relaxarea, reechilibrarea, intarirea corpului si a mintii, intarirea imunitatii, ne va ajuta sa ne detasam si sa ne concentram pe ceea ce conteaza pentru noi, revenind plin si senin in prezent. 

     Rasucirile de trunchi din asanele pentru rebalansarea Manipura ne vor sustine alinierea energiei corpului fizic cu intentiile spirituale si emotionale, armonizarea fluxului pranei in corpul nostru energetic si vor aduce o stare de prezenta si vointa reconturate si puternice.  

     După o practică viguroasă ce va aduce in prim plan energia soarelui, vom asculta muzica interioară a respirației, exersând câteva tehnici de pranayama (agni saar, nadhi shodan si bhramari). Puteți să vă aduceți șosetele cele mai pufoase sau să vă înveliți cu intenția voastră de iubire de sine, pentru yoga nidra cu care vom încheia clasa. Vă aștept cu bucurie. 

     Anușca

Bilete

  • Workshop Inversiuni

    100,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page