top of page

dum., 03 mar.

|

KeepGiving Yoga

Întâlnire cu tine

Reconectează-te la esența ta feminina si vei străluci din nou!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Întâlnire cu tine
Întâlnire cu tine

Ora și locul

03 mar. 2024, 15:33 – 18:33

KeepGiving Yoga, Strada Alexandru Dimitrie Xenopol, Sibiu 550159, Romania

Oaspeți

Despre eveniment

Intalnire cu tine , 3 Martie 15:33 -18:33

Program eveniment:

Yin Yoga taste ( 30 min) 

Convingeri limitative in sexualitate -theta healing 30 min

Educatie: ciclu menstrual si fazele lunii. ( 30 min)

Breathwork  & Nidra meditation ( 15 min) 

Descopera zeita din tine  ( exercitiu feminitate -10 min) 

After glow - impartasiri, ceai, gustari 

Sunt Ralu Candrea, terapeut de medicina energetica shamanica si Theta Healing, liber cugetator si cautator al sinelui iar toata munca mea se bazeaza pe procese ce aduc omului cat mai in contact cu cine este el cu adevarat.   Incepem intalnirea noastra cu cateva respiratii care sa reconecteze pantecul,sufletul si mintea noastra ,toate astea pentru a facilita intalnirea cu copilul interior. Mai apoi vom folosim testarile chinestezice pentru a descoperi convinger limitative care ne impiedica sa ne traim la maxim potentialul nostru feminin si sexualitatea. Vom continua cu un scurt exercitiu de breathwork care sa ne ajute la eliberarea blocajelor energetice ,ca mai apoi sa ne putem reconecta la acele parti din noi pe care le-am respins sau nu le am putut vedea pana acum.  Vom incheea intalnirea noastra cu o discutie despre menstruatia constienta si o meditatie de conectare la divinul din noi.

Sunt Iulia Goga, instructor de YIN Yoga. La acest eveniment voi oferi o degustare din ceea ce inseamna o clasa de YIN Yoga. ( energia feminina)

Yin Yoga este inspirată din tradiția taoistă, și îmbină posturi de Yoga statice cu principii din medicina chineză: teoria meridianelor energetice, teoria celor cinci elemente și teoria yin-yang. Yin și Yang reprezintă energii opuse precum luna și soare, feminin și masculin, relaxare și activitate. În sens pur fizic, activitățile Yang ar putea fi Vinyasa Yoga, Ashtanga Yoga, alergatul, ciclismul, iar activitățile Yin ar fi meditația, Yin Yoga, Yoga Restorativă. Este important să căutăm un echilibru în viața noastră, mai ales pentru că trăim într-o societate preponderent Yang.

Te asteptam cu drag in 3 martie la ora 3.33 pm 🙏

Bilete

  • Bilete Intalnire cu tine

    Cu acest bilet poti participa la evenimentul Intalnire cu tine din data de 03.03.2024 ora 15.33.

    333,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page