top of page

vin., 21 iun.

|

Sibiu

Armonizarea Chakrelor prin yoga si sunete sacre

Un workshop care iti poate schimba viata!

Armonizarea Chakrelor prin yoga si sunete sacre
Armonizarea Chakrelor prin yoga si sunete sacre

Ora și locul

21 iun. 2024, 18:00 – 20:00

Sibiu, Etaj 1, Piața Cibin 5, Sibiu 550197, România

Oaspeți

Despre eveniment

Armonizare Chakrelor: Yoga și Sunete Sacre cu Boluri de Cristal

Descriere eveniment:

Andreea Miron, Madalina Jida si Teodora Radiciu te invită la o experiență unică de armonizare a chakrelor prin yoga și sunete sacre cu boluri de cristal! 

În această sesiune specială, vei fi călăuzit printr-o serie de mișcări de yoga blânde, menite să-ți deschidă și să-ți activeze chakrele, iar apoi vei fi învăluit în sunetele vindecătoare emise de bolurile de cristal.

Bolurile de cristal emit frecvențe sonore pure care pătrund adânc în corp și în minte, inducând o stare de relaxare profundă și ajutând la echilibrarea și armonizarea energiei vitale în fiecare chakră. Vei simți cum tensiunile se dizolvă, iar stresul și anxietatea se estompează, lăsând loc pentru o stare de liniște și echilibru interior.

Indiferent dacă ești un practicant experimentat de yoga sau un începător, această experiență este deschisă tuturor celor care doresc să exploreze beneficiile vindecătoare ale combinației dintre yoga și sunete sacre.

Detalii eveniment:

- Data: 21 iunie

- Ora: 18:00

- Locație: Pasaj Hall

- Durată: 120 de minute

- Cost: 108 lei

Rezervă-ți locul acum și pregătește-te să te lași purtat într-o călătorie de vindecare și transformare prin intermediul sunetelor sacre și al mișcărilor de yoga!

 Pentru mai multe informații și pentru a te înscrie, te rugăm să ne contactezi.

Despre Andreea Miron:

Andreea Miron este un instructor de yoga certificat RYT 500, cu o vastă experiență de 10 ani în predarea yoga. Ea este fondatoarea studioului KeepGiving Yoga, unde împărtășește cunoștințele și pasiunea sa pentru yoga și vindecare. Pe lângă yoga, Andreea este și facilitatoare de boluri de cristal, folosind sunetele lor vindecătoare pentru a induce stări profunde de relaxare și echilibrare.

Este o pasionată de chakre și a urmat un curs de 300 de ore de yoga cu accent pe psihologie și chakre, consolidându-și astfel cunoștințele în domeniul acestora. Experiența și devotamentul ei pentru yoga și vindecare se reflectă în abordarea sa holistică și în modul în care își îndrumă elevii către echilibru și armonie interioară.

Despre Madalina Jida:

Eu sunt Madalina, instructor de yoga acreditat YTT500 Yoga Alliance, si fac parte, cu mandrie, din echipa si comunitatea KeepGiving.

Sunt pasionata de miscare, de sunet, de dezvoltare personala, de mindfulness si de tot ceea ce tine de un stil de viata echilibrat si sanatos si incerc sa incorporez toate aceste elemente la clasele mele de yoga.

Corpul nostru functioneaza ca o retea extrem de complexa de canale si centre energetice, numite nadis si chakre, iar stilul de yoga, pe care eu il predau, Vinyasa Flow, trezeste si armonizeaza acest flux energetic prin miscari fluide si prin respiratie, avand ca rezultat un corp puternic si sanatos, o vitalitate sporita, o minte clara si echilibrata si o stare generala de bine.

Despre Teodora Radiciu:

Bilete

  • Armonizarea Chakrelor

    Acest bilet iti rezerva locul pentru evenimentul Armonizarea chakrelor.

    108,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page