top of page

vin., 22 mar.

|

KeepGiving Yoga

Armonizarea Chakrelor prin yoga si sunete sacre

Un workshop care iti schimba viata!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Armonizarea Chakrelor prin yoga si sunete sacre
Armonizarea Chakrelor prin yoga si sunete sacre

Ora și locul

22 mar. 2024, 17:30 – 19:00

KeepGiving Yoga, Strada Alexandru Dimitrie Xenopol, Sibiu 550159, Romania

Oaspeți

Despre eveniment

Armonizare Chakrelor: Yoga și Sunete Sacre cu Boluri de Cristal

Descriere eveniment:

Andreea Miron te invită la o experiență unică de armonizare a chakrelor prin yoga și sunete sacre cu boluri de cristal!

În această sesiune specială, vei fi călăuzit printr-o serie de mișcări de yoga blânde, menite să-ți deschidă și să-ți activeze chakrele, iar apoi vei fi învăluit în sunetele vindecătoare emise de bolurile de cristal.

Bolurile de cristal emit frecvențe sonore pure care pătrund adânc în corp și în minte, inducând o stare de relaxare profundă și ajutând la echilibrarea și armonizarea energiei vitale în fiecare chakră. Vei simți cum tensiunile se dizolvă, iar stresul și anxietatea se estompează, lăsând loc pentru o stare de liniște și echilibru interior.

Indiferent dacă ești un practicant experimentat de yoga sau un începător, această experiență este deschisă tuturor celor care doresc să exploreze beneficiile vindecătoare ale combinației dintre yoga și sunete sacre.

Detalii eveniment:

- Data: 22 martie

- Ora: 17:30

- Locație: Studio KeepGiving Yoga

- Durată: 90 de minute

- Cost: 108 lei

Rezervă-ți locul acum și pregătește-te să te lași purtat într-o călătorie de vindecare și transformare prin intermediul sunetelor sacre și al mișcărilor de yoga!

Pentru mai multe informații și pentru a te înscrie, te rugăm să ne contactezi.

Despre Andreea Miron:

Andreea Miron este un instructor de yoga certificat RYT 500, cu o vastă experiență de 10 ani în predarea yoga. Ea este fondatoarea studioului KeepGiving Yoga, unde împărtășește cunoștințele și pasiunea sa pentru yoga și vindecare. Pe lângă yoga, Andreea este și facilitatoare de boluri de cristal, folosind sunetele lor vindecătoare pentru a induce stări profunde de relaxare și echilibrare.

Este o pasionată de chakre și a urmat un curs de 300 de ore de yoga cu accent pe psihologie și chakre, consolidându-și astfel cunoștințele în domeniul acestora. Experiența și devotamentul ei pentru yoga și vindecare se reflectă în abordarea sa holistică și în modul în care își îndrumă elevii către echilibru și armonie interioară.

Bilete

  • Armonizarea Chakrelor

    Acest bilet iti rezerva locul pentru evenimentul Armonizarea chakrelor.

    108,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page