top of page

vin., 21 iun.

|

Sibiu

Armonie Interioară - Poezie, Cicluri și Respirație

Alătură-te nouă pe 21 iunie pentru o seară de conectare profundă cu sinele prin poezie, înțelegerea ciclurilor feminine și tehnici de respirație. Explorează-ți vocea interioară cu Corpul Poetic, descoperă anotimpurile tale interne cu Ana Szabadszalasi și învață să respiri și să meditezi cu noi.

Armonie Interioară - Poezie, Cicluri și Respirație
Armonie Interioară - Poezie, Cicluri și Respirație

Ora și locul

21 iun. 2024, 20:00 – 22:00

Sibiu, Etaj 1, Piața Cibin 5, Sibiu 550197, România

Oaspeți

Despre eveniment

Atelier de poezie colaborativă sustinut de Corpul Poetic (30 de minute)

Corpul Poetic este despre a fi viu și prezent în poezia vieții tale. A-i da viață, a-i da voce. Este despre a te asculta și despre a te face auzit. În numele vocilor cel mai des reduse la tăcere, care își reclamă puterea. Inclusiv vocea interioară.

Corpul poetic este despre povești care pot fi întrupate. De oricine e dispus să simtă, să trăiască. De cei pe care alege să-i atingă.

Pe 21 iunie îți dăm întâlnire la un atelier de poezie colaborativă. Vino așa cum ești. ♥️

Corpul Poetic

[Diana & Sandy]

Anotimpurile interne ale unei femei cu Ana Szabadszalasi

Femeile sunt fiinte ciclice urmand variatii in energie, in libido, in vitalitate pe tot parcursul lunii in functie de etapa ciclului menstrual in care se afla. Invatatand sa isi recunoasca anotimpurile interne femeile devin imputernicite in a lua decizii potrivite pentru ele, in a se accepta cu mai multa blandete si in a-si planifica principalele activitati astfel incat sa lucreze impreuna cu biologia lor si nu impotriva acesteia.

Ana Szababadszalasi specialist certificat in medicina functionala si integrativa pentru femei sustine femeile spre o sanatate vibranta si plina de sens ajutandu-le sa aiba corpuri mai sanatoase dincolo de asteptarile patriarhale si standardele mereu schimbatoare.

Abordarea ei este un stiintifica dar in acelasi timp bazata pe intelepciunea feminina ancestrala, punand accent pe ciclicitate feminina, sanatate hormonala, premenopauza, menopauza, afectiuni autoimune, sanatate digestiva si altele.

Tehnici de respiratie si meditatie pentru deveni cea mai buna versiune a noastra cu echipa KeepGiving 

O parte din echipa KeepGiving va impartasi cu voi tehnici de respiratie si tipuri de meditatie pentru a "dansa" cu usurinta prin viata.

Viata e frumoasa si e important sa fim prezenti in fiecare moment pentru a putea sa invata si sa ne bucuram de noi. Aceste unelte va vor ajuta sa va gasiti puterea interioara.

In cadrul evenimentului vom oferi si gustari vegane, apa, ceai.

Cand: 21 iunie ora 20

Durata: 2 ore

Cost: 108 de lei

Bilete

  • Armonie Interioară

    Cu acest bilet poți participa la evenimentul Armonie Interioară - Poezie, Cicluri și Respirație. Include si aperitive vegane.

    108,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page