top of page

sâm., 22 iun.

|

Sibiu

108 Saluturi ale soarelui

Un eveniment pe care cu siguranță ți-l vei aminti toată viața. Practica 108 saluturi ale soarelui cu noi, echipa KeepGiving Yoga la Pasaj Hall in 22 iunie 2024 de la 8 la 11 am.

108 Saluturi ale soarelui
108 Saluturi ale soarelui

Ora și locul

22 iun. 2024, 08:00 – 11:00

Sibiu, Etaj 1, Piața Cibin 5, Sibiu 550197, România

Oaspeți

Despre eveniment

108 Saluturi ale Soarelui

Echipa KeepGiving Yoga te asteapta sambata, 22 iunie, la Pasaj Hall, la o sesiune de yoga: 108 Saluturi ale Soarelui. 

Vor fi alaturi de noi si prietenii nostri de la Loop Yoga. Vei putea practica 108 saluturi ale soarelui pe una dintre saltelele puse la dispozitie de ei.

Cine va sustine clasa: echipa KeepGiving Yoga

Cand: 22 iunie ora 8 A.M.

Durata: 3 ore 

Cost: 108 de lei

De ce 108 Saluturi ale Soarelui:

Practicarea a 108 Saluturi ale Soarelui la final de an este o tradiție în yoga care are mai multe semnificații și beneficii:

 1. Semnificație Spirituală și Simbolică: Numărul 108 este considerat sacru în multe tradiții. În yoga și hinduism, există 108 Upanishade (texte filozofice), 108 locuri sacre pentru Shiva (unul dintre zeii principali), și 108 puncte de energie în corp. De asemenea, în astronomie, distanța dintre Pământ și Soare este aproximativ 108 ori diametrul Soarelui.
 2. Purificare și Transformare: Prin repetarea acestei secvențe, se crede că se purifică mintea și corpul. Este o modalitate de a elibera energia veche și de a întâmpina noua energie, un simbol al încheierii unui ciclu și începutul altuia.
 3. Concentrare și Meditație: Realizarea a 108 Saluturi ale Soarelui necesită concentrare și rezistență mentală. Acest proces poate deveni meditativ, ajutând practicantul să rămână prezent și conștient.
 4. Forță și Rezistență Fizică: Este și un exercițiu fizic intens, care ajută la întărirea musculaturii, îmbunătățirea flexibilității și creșterea rezistenței cardiovasculare.
 5. Eliberarea Stresului și a Emoțiilor: Prin mișcare și respirație, se poate elibera stresul acumulat și emoțiile negative, favorizând o stare de bine și relaxare.
 6. Intenție și Rugăciune: Mulți practicanți folosesc această practică pentru a-și seta intenții sau pentru a medita asupra dorințelor pentru noul an.

Este important să se țină cont de nivelul de condiție fizică și de experiența în yoga, deoarece 108 Saluturi ale Soarelui pot fi destul de solicitante. Pentru cei noi în practica yoga sau cu probleme de sănătate, este recomandat să ne trimiteți un mesaj inainte și să se adaptem practica la propriile limite și nevoi.

Vã așteptãm cu mare drag!

Bilete

 • 108 Saluturi ale Soarelui

  Acest bilet îți oferă accesul la evenimentul nostru, Yoga at the Palace. De asemenea vei putea practica pe saltelele oferite de Loop Yoga.

  108,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page