top of page

Training 200 de ore Yoga

Price

7500 lei

Duration

5 Luni

De ce sa alegi cursul nostru de instructor yoga?Programul de formare yoga, susținut de KeepGiving Yoga, aflat la a doua ediție, este înregistrat de Yoga Alliance și se concentrează pe hatha și vinyasa yoga.


Este conceput pentru a îți oferi o bază solidă pentru practica și cariera de instructor de yoga, acoperind metodologia predării, anatomia și aplicațiile practice în asane, arta secvențierii, tehnici de meditație și pranayama, filozofia yoga, și sistemele subtile ale corpului, cum ar fi koshas, chakras și vayus.


Programul include practici variate, laboratoare de asane și exerciții de predare practică. Este ideal pentru cei pasionați de yoga, indiferent de nivelul lor de flexibilitate sau abilitate în posturi complexe.


Programul zilnic tipic include meditație, studiu de anatomie, practică de yoga, revizuirea practicii și secvențiere, explorarea asanelor în laborator, dezvoltarea abilităților de predare și filozofie yoga.Acestea sunt zilele in care ne vom intalni fizic in cadrul Studioului KeepGiving:


27,28,29 septembrie;


18,19,20 octombrie;


15,16,17 noiembrie;


13,14,15 decembrie;


10,11,12 ianuarie


Ce inseamna 200 de ore teacher training la KeepGiving Yoga:


120 de ore prezential in cele 15 zile de curs


60 de ore de suport online care va cuprinde: Bhagavad Gita, Yoga Sutras, Anatomie, Salutul Soarelui toate variantele, Suport asane dificile. Succesiuni diverse.


20 de ore se va lucra in echipe. La inceput de curs vom forma 3 echipe, omogene si indreptate spre acelasi scop. Fiecare echipa va avea un mentor din Echipa KeepGiving Yoga si intalnirile se vor realiza in fiecare luna, cel putin 4 ore. Datele vor fi discutate in fiecare luna in functie de disponibilitatea fiecaruia.
Exemplu program zilnic:


Programul zilnic este structurat astfel:

 • 8:00-8:30: Meditație de dimineață pentru a te centra și a te pregăti pentru zi.

 • 8:30-9:30: Lecții de anatomie aplicată, pentru o înțelegere mai bună a mișcărilor în yoga.

 • 9:30-11:30: Sesiuni de practică unde vei putea experimenta și rafina diverse asane.

 • 11:30-12:30: Pauză de prânz, un moment de relaxare reîncărcare și conectare.

 • 12:30-1:30: Revizuirea practicii și planificarea secvențelor de yoga.

 • 1:30-2:30: Laborator de asane, explorând posturile în detaliu.

 • 2:30-3:30: Dezvoltarea abilităților de predare prin exerciții practice.

 • 3:30-4:30: Studiu de filozofie yoga, pentru a înțelege mai bine principiile care stau la baza practicii.

 • 4:30-5:00: Sesiune de întrebări și răspunsuri, un moment de interacțiune și clarificare a oricăror nelămuriri.


Acest program îți oferă șansa de a te conecta cu alți practicanți pasionați și de a-ți construi o fundație solidă pentru predarea yoga.Ce oferim in acest program:


1. Introducere și Fundamentele Yoga

 • Metodologia Predării


 • Principiile de Predare și Concepte Cheie

 • Anatomia Aplicată în Yoga

 • Secvențierea și Structura Clasei

 • Elemente Esențiale ale Clasei de Yoga2. Dezvoltarea Practicii Personale și de Predare

 • Tehnici Avansate de Asana și Pranayama

 • Meditație și Metode de Relaxare

 • Stiluri și Tranziții în Vinyasa

 • Practica și Predarea în Diverse Stiluri de Yoga


3. Anatomie și Fiziologie Detaliată

 • Anatomia Detaliată a Sistemului Musculo-Scheletic

 • Anatomia Respirației și Cardiovasculară

 • Sistemul Nervos și Viscere

 • Abordări Specifice pentru Inversiuni și Poziții de Echilibru


4. Filosofie, Istorie și Etică în Yoga

 • Istoria și Filosofia Yoga, Inclusiv Textele Filosofice Principale

 • Etica Profesională și Coduri de Conduită

 • Integrarea Yoga în Contextul Modern


5. Specializări în Yoga

 • Yoga Prenatală

 • Yoga pentru Diferite Condiții Fizice și Psihologice


6. Profesionalism și Carieră în Yoga

 • Crearea și Menținerea unui Brand Personal

 • Strategii de Marketing și Comunicare în Yoga

 • Planificarea și Dezvoltarea Carierelor de Instructori de YogaIntrebari frecvente:


1. Ce modificări au fost făcute față de prima ediție a cursului?


Față de prima ediție avem mult mai mult content online. 60 de ore de anatomie, filozofie, practica asane , chakras, meditatie si respiratie vor fi la dispozitia cursanților pe tot parcusul cursului. Accesul la video-urile online se va face cu 7 zile înainte de începerea cursului.2. Care sunt calificările și experiența instructorilor pentru această ediție?


Lead trainer este Andreea Miron, 500 RYT cu 10 ani de experiență, aproximativ 2000 de clase predate și multe cursuri realizate cu instructori internaționali, inclusiv de Sound Healing. Ea este de asemenea fondatoarea studioului KeepGiving Yoga deschis in 2014. Andreea Cenușe, instructor de yoga 200 RYT ore, pasionată de anatomie, Hatha si Ashtanga Yoga, cu aproximativ 450 de clase predate, practicant Vipassana. Mădălina Jida, instructor de yoga 500 RYT, pasionată de Vinyasa Yoga și secvențe creative cu aproximativ 300 de clase predate.3. Cum este structurat programul zilnic al cursului?


Programul se desfășoară între orele 8-17 cu o pauză de prânz de 1 oră. Prânzul este oferit de noi și este ayurvedic-vegetarian. Vom profita de prânz să studiem ayurveda și cum poate mâncarea să fie aliatul nostru spre o viață sănătoasă.4. Există cerințe specifice pentru participanți, cum ar fi nivelul de experiență în yoga?


Da, cursanții ar trebui sa fi practicat cel putin 50 de ore de yoga în orice studio din Romania sau din afara țării. Nivelul ar trebui să fie intermediar-avansat.5. Care sunt costurile cursului și ce include taxa de înscriere?


Costul cursului de formare pentru instructori de yoga acoperă toate materialele didactice, accesul la facilitățile de instruire și sesiunile cu instructorii. În plus, taxa de înscriere include și prânzul zilnic pentru întreaga durată a cursului, asigurându-se că toți participanții sunt bine hrăniți și pot să se concentreze pe învățare. Detaliile specifice privind sumele exacte și opțiunile de plată eșalonată sau reduceri pentru înscrieri timpurii pot fi furnizate la cerere sau în momentul înscrierii.6. Sunt disponibile opțiuni de plată eșalonată sau reduceri pentru înscrieri timpurii?


Costul de 7500 de lei daca se achita intr-o singura rata, inainte de inceperea cursului. Oferim si posibilitatea platii in rate, 1600 de lei pe lună, achitați înainte de începerea urmatoarei sesiuni.7. Cum pot interacționa și învăța de la alți cursanți?


Vom crea un grup de WhatsApp și de asemenea se poate utiliza si platforma online unde se vor fi accesate clasele online. Fiecare grup de studenți va avea un mentor, unul dintre cei 3 instructori ai training-ului.8. Ce resurse sau materiale didactice sunt furnizate în cadrul cursului?


Manual și platforma online.9. Cum sunt evaluate competențele dobândite în timpul cursului?


Vom avea în fiecare weekend dedicat cursului, ore dedicate evaluării competențelor. La finalul cursului fiecare student va fi evaluat printr-un test scris și printr-o evaluare practică, o succesiune de 20 de minute creată de student.10. Ce tip de certificare se oferă la finalul cursului și cum este recunoscută?


Certificare recunoscută de Yoga Alliance US, cea mai mare entitate de acest gen la nivel mondial.


Echipa:

Echipa KeepGiving Yoga

Echipa KeepGiving Yoga

Lead Trainer-ul, Andreea Miron, care este și fondatoarea studioului, vine cu o bogată experiență de peste 10 ani în predarea yoga. Andreea, cunoscută pentru zâmbetul său luminos și pasiunea vibrantă pentru yoga, își încurajează cursanții să exploreze în profunzime Yoga Sutras și Bhagavad Gita. Ea îi ghidează pe fiecare să descopere cum să fie instructori de yoga empatici și dedicați.

În cadrul cursului se vor alătura și alte profesoare de yoga din echipa noastră, oferindu-vă astfel o experiență completă, cu diverse stiluri de predare și abordări diferite.

Iata si câteva exemple:

Pe partea de anatomie, Andreea Cenuse, un inginer cu suflet de yogi, împărtășește aceste taine și aliniamentului în pozițiile de yoga. Cu răbdare și pricepere, transformă complexitatea corpului uman într-o poveste ușor de înțeles și de explorat.

O parte din pozițiile avansate vor fi împărtășite de Madalina Jida, o ființă creativă și plină de viață, aduce culoare și dinamism în cadrul practicii. Cu creativitatea ei debordantă, Madalina creează secvențe de asane captivante și pline de energie, încurajându-vă să explorați limitele și să vă descoperiți adevărata voastră putere interioară.

Toată echipa KeepGiving Yoga vă așteaptă să vă alăturați călătoriei în lumea yoga, unde veți descoperi nu doar flexibilitatea și forța fizică, ci și pacea interioară și echilibrul sufletesc. Aventura voastră în lumea yoga începe aici, la KeepGiving Yoga!

Ce spun absolvenții despre noi:

Simona Fratila:


Am privilegiul să fac parte din prima generație de instructori yoga Keep Giving si asta m-a transformat pentru totdeauna. Am ajuns la studioul KeepGiving in anul 2020 din curiozitate si yoga m-a fascinat. Descopeream cu fiecare ora o perspectivă nouă, o stare benefică într-o atmosferă extrem de agreabilă și am îndrăznit cu emoție in 2022 să mă înscriu la cursul de 200 ore, organizat în premieră la studio. A fost magie pură. Am parcurs toate etapele cu fascinație, am trăit momente unice, am descoperit resurse nebănuite în fiecare moment, am devenit mai prezenta, mai conștientă, mai profundă, mai echilibrată, mai constientă de interior, de ceea ce sunt, de ceea ce contează cu adevărat, am asimilat cunoștințe noi, mi-am depășit limitele fizice și mentale și asta se datorează sufletelor minunate care ne-au ghidat în această extraordinară călatorie către noi. Momentele petrecute la studio îmi vor rămâne întipărite în inimă pentru totdeauna și sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am integrat in cadrul cursului. Este una dintre experiențele din viață care te îmbogățește si pe care e minunat să o trăiești, pentru că e de necuprins în cuvinte. Namaste.

 

Larisa Hasegan:

Am început cursul timidă, la fiecare exprimare în grup cu vocea tremurată, aproape plâns. Astăzi, vocea mea sună foarte bine în public și mă exprim mult mai ușor.
Gandurile, percepțiile, așteptările s-au schimbat. Simt, trăiesc și observ lucrurile din jurul meu.
Diminețile care încep cu o practică de yoga îmi aduc energie, pozivitate și liniște.
Acest curs a fost cea mai bună alegere și cea mai mare dezvoltare personală a mea, am legat prietenii, ne-am conectat, am ras, am plans, am evoluat și ne-am distrat împreună. Recomand acest curs pentru toate experiențele trăite 🥰


Dora Teodoru:

 

Drumul meu in yoga este drumul cunoasterii de sine. Cursul de formare ca instructor yoga a fost un parcurs complex care mi-a dezvaluit un mod de viata autentic. Am aprofundat nu numai cunostinte legate de posturi corecte, respiratie, meditatie, cat si discutii pe teme fundamentale legate de filozofia yoga. Am parcurs etapele una dupa cealalta cu entuziasm sub atenta ghidare si parca lumea s-a schimbat cu totul in jurul meu. Am reusit sa ma disciplinez, sa am o evolutie transformatoare spre o stare de sanatate fizica si spirituala.


Iulia Goga:
Pentru mine cursul de 200 de ore de yoga a reprezentat conectarea mea la corp. Filozofia m-a impresionat foarte mult si am rezonat cu tot ce descopeream. Am descoperit si am inteles puterea mantrelor, puterea respiratiei si am inteles rigiditatea corpului meu, unde erau stocate foarte multe emotii reprimate. Multi ani am lucrat pe deschiderea si vindecarea inimii. Yoga a fost al treilea element care a unificat alinierea corp/ minte/ spirit. 
Cel mai benefic element a fost partea practica unde am invatat sa practic corect asanele, sa simt asanele. Initial aceasta a fost intentia mea, mai apoi am descoperit ca de fapt eu prin aceste miscari ma conectam la sufletul meu, la intuitia mea, la fiecare celula din corpul meu. 
Recomand din tot sufletul acest curs. Eu l-am facut pentru mine, mai apoi am descoperit ca este un instrument prin care pot servi omenirii. Fiindca viata nu este despre noi, este despre cum din energia ta poti impacta alte suflete. Prin yoga m-am descoperit pe mine in esenta mea si de acolo simt ca pot oferi cea mai mare valoare altora. Descoperi si exact ce fel de yoga ti se potrivește, in cazul meu a fost bhakti yoga. Imi place sa spun ca vei veni pentru un copac si vei descoperi padurea! Fiecare yogin are calatoria lui si perceptia lui, tot ce pot sa spun este ca e o calatorie minunata unde vei intalni suflete minunate si vei simti ca ai gasit tribul tau. Go with the flow!
Luminita Stan:
Când am aflat că la Sibiu se va ține primul training pentru profesori de yoga am simțit în mine o dorință puternică și de necontestat de a urma acest curs. Nu aveam pe atunci cum să-mi dau seama în ce fel mă va schimba, poate doar intuiam. Iar acela a fost doar începutul.
Aha-urile, cunoașterea și cunoștințele au venit din primele momente și au continuat pe tot parcursul celor 5 luni cât a durat cursul. Pornind de la conștientizarea corpului, a respirației, a gândurilor, filosofie yoga, etică, anatomie, ayurveda, dezvoltarea practicii personale, ajutor către a deveni un bun instructor de yoga și multe, multe altele, toate au înlesnit abordarea multidimensională a învățării. Aceste lucruri au fost posibile cu sprijinul cald, plin de iubire, de compasiune, de acceptare, de înțelegere și de înțelepciune al ghizilor care ne-au însoțit în neprețuita noastră călătorie. Privind retrospectiv pot să spun cu certitudine că a fost o investiție care a meritat din plin: o învestiție care m-a ajutat să mă descopăr, să intuiesc ce anume poate fi vindecat în mine, iar apoi cu răbdare și cu o nouă conștiintă a lucrurilor și a vieții în general să înfloresc puțin câte puțin în fiecare zi. 
Încă nu mi-am găsit cuvintele sau modul prin care să pot exprima îndeajuns recunoștinta pe care o simt fată de persoanele care au facut posibilă această transformare. Le port mereu în inimă și mă rog ca toți cei care se simt atrași să meargă înspre această cale să aibă un parcurs cel putin la fel de benefic. Namaste!
Alexa Mihaila:
Acest curs a venit in viata mea ca o chemare, o manifestare de a mea spre univers in cautarea personala de liniste, pace si sprijin sufletesc. Le sunt foarte recunoscatoare cursantelor care au fost cu mine (stiu ca nu a fost o coincidenta ca noi sa ne intalnim acolo), dar mai ales Andreei Miron si echipei KeepGivingYoga.
Este un curs, ar zice unii, eu zic ca este o provocare. Da, clar, inveti notiuni din sanscrita, elemente de baza in ceea ce priveste anatomia umana, asane(pozitiile din yoga) si multe altele. Dar in acelasi timp, sufletul meu s-a zbatut sa ajunga la final. Acest curs m-a invatat cum sa ies din zona mea de confort. M-a invatat sa cred mai mult in mine si sa imi depasesc unele limite. M-a inspirat sa vreau sa fac ceva, altceva decat o serie de activitati la locul de munca, sa creez ceva nou si sa inspir la randul meu pe altii. Yoga este pentru trup, minte si spirit. Iar acest curs include intelegea celor 3 notiuni. Introducerea in Ayurveda este un adaos fascinant si sper sa fie cat mai raspandita. Am invatat sa imi creez singura rutina de acasa folosind tehnicile de echilibru, incalzirea zonelor folosite si racirea lor, iar prin respiratie am ajuns sa imi controlez mai bine mintea in viata de zi cu zi. Nu as putea alege un element preferat. Tin minte doar cu cata incantare asteptam zilele de curs si energia magnifica pe care o simteam datorita oamenilor minunati din acea incapere. Mi-as fi dorit, adesea, ca oamenii apropiati mie sa poata fi in acea incapere cu mine pentru a putea simti si ei. A fost magic si recomand acest curs, aceasta provocare tuturor oamenilor. Fie ca iti doresti sa devii instructor yoga sau nu, acest curs este pentru dezvoltarea ta personala si acceptarea si iubirea de sine.
bottom of page