top of page

Echipa

Cine suntem

Yoga

_KeepGiving Yoga-5995.jpg
_KeepGiving Yoga-5995_edited.jpg

Andreea Miron

Fondator

Fondator și instructor de Yoga și Barre, mamă, soție, antreprenor, pasionată de a îți transmite cât mai multe informații legate de cum funcționezi ca persoană. Andreea te va ajuta să îți echilibrezi energiile.

_KeepGiving Yoga-6061.jpg

Alexandra Mandache

Instructor Yoga și Barre, terapeut, antreprenor, consultant financiar, întruchiparea energiei feminine, Alexandra te va ghida să ajungi adânc în interiorul tău la clasele de Yoga, iar la Barre, îți va face trupul sa zâmbească.

_KeepGiving Yoga-6061.jpg
_KeepGiving Yoga-6755_edited.jpg
_KeepGiving Yoga-6755_edited.jpg

Andreea Cenușe

Instructor de Yoga si Barre, inginer, mamă, soție, pasionată de mișcarea trupului. Andreea se va asigura că îți conștientizezi poziția trupului în fiecare asană și că vei avea o postură corectă.

Mǎdǎlina Jida

Ma dalina este o persoana foarte creativa si lucrul acesta se vede si se simte si in clasele ei. O fire activa si plină de energie, Mădălina te va conduce într-o călătorie minunata de fiecare data, in așa fel încât corpul si mintea ta sa se relexeze.

_KeepGiving Yoga-6074_edited.jpg
_KeepGiving Yoga-6037.jpg
_KeepGiving Yoga-6093_edited.jpg

Teodora Rǎdiciu

Cand alegi orele Teodorei, le alegi pentru ca vei simți liniște si pace. Cu o voce suava si blândă, Teodora îți va aduce liniste si relaxare in suflet. 

_KeepGiving Yoga-6045_edited.jpg

Simona Frǎtilǎ

Simona este absolventa a școlii de yoga, KeepGiving. Este o fire calda si cu un dar minunat: darul de a scrie. Este pasionata de călătorii si ii place mult sa se implice in proiecte sociale. La finalul claselor ei vei experimenta o altfel de savasana, dar cu siguranță foarte relaxanta.

_KeepGiving Yoga-6045_edited.jpg

Barre

_KeepGiving Yoga-6037.jpg
DSC_4142.jpg

Ada Șoaica

Pasionată de balet încă de mică, soție, antreprenor, practicantă de Yoga de mai mulți ani, Ada are acum ocazia de a transmite mai departe două dintre pasiunile ei sub formă de Barre, cu grația unei balerine, lasă-te ghidată în mișcări delicate ale trupului.

_KeepGiving Yoga-6037.jpg

Roxana Chelaru

Roxana este pasionata de pilates si barre. Este mama si imediat după servici, in fiecare marți vine la studio pentru a preda o clasa de barre. Firea ei deschisă si energică, te va lasă cu multă energie după clasa.

_KeepGiving Yoga-6678.jpg
_KeepGiving Yoga-6743_edited.jpg
_KeepGiving Yoga-6743_edited_edited.jpg

Bogdana Carausan

Baletul este pasiunea Bogdanei. Preda barre si stretch postural. Este o persoana calma si iubitoare si va oferi cele mai bune ajustări in așa fel încât coloana ta vertebrala sa fie cât mai sănătoasă.

_KeepGiving Yoga-6037.jpg

Ioana Tosa

Ioana Tosa este medic stomatolog de meserie. Dar BodyArt este pasiunea ei si cu mare drag vine la studio pentru a împărtăși ceea ce a experimentat ea dea lungul anilor. Ioana este o persoana căreia ii place sa alerge si sa meargă in drumeții.

IMG_2524_edited.jpg
bottom of page